Brf Ludvig 1

Information till boende

Kvartershistoria 

Östermalm.pdf

Föreningens-omgivning.pdf

Stadgar-reviderade-2012.pdf

Nyinflyttad?
Bredband/telefoni/tv
Brf Ludvig 1 har avtal med Tele2 (ComHem) som innebär att vi har tillgång till både datakommunikation, kommunikation för fast telefoni och tv i form för att kunna se program i hd-format. Ett antal kanaler i ett basutbud ingår. Vill Du ha tillgång till fler kanaler kontakta Tele2 kundtjänst. Avgiften för datakommunikation och baspaket gällande tv betalas av föreningen och ingår i månadsavgiften. Om du har en ny tv räcker det oftast med ett kommunikationskort som sätts in i tv-apparaten för att kommunikationen ska fungera.

Har du tv av äldre format kan en digitalbox med fjärrkontroll behövas.

Kontakta Tele2 för hjälp och information, tel 90 222. Uppge Brf Ludvig 1 vid kontakt. Tele2 vet vilken utrustning som krävs.

El-bolag
Brf Ludvig 1 har avtal med Mälarenergi för leverans av el och vatten. Elleverans till enskilda lägenheter sker genom Mälarenergi eller det bolag den enskilde bostadsrättsinnehavaren själv väljer.

Porttelefon
Anmäl till info@ludvig1.se vilket telefonnummer du vill ha kopplad till porttelefonen.

Nyckelservice
Om du behöver fler nycklar så ska dessa beställas av Gunnel Hedlund, info@ludvig1.se.
Ytterligare nycklar hämtas efter beställning hos Lundkvist Lås, Sturegatan 24.

Rabatter vitvaror
Brf Ludvig 1 har träffat en överenskommelse med Elon på Hälla om att erhålla rabatt på vitvaror mm. Om ni uppger namn, Brf Ludvig 1 samt lägenhetsnummer kommer ni att få rabatter enligt följande:

15 % rabatt på ordinarie pris gällande Miele, Bosch, Siemens och Husqvarna
10 % på småel och dammsugare
15 % på dammsugarpåsar och ljuskällor 

Köksfläkten
Om ni vill byta ut filter i köksfläkten så finns det att köpa hos Elektro Aros-gruppen, Kuggstångsgatan 1, Erikslund, 021-10 24 45. Man kan även göra rent denna i diskmaskinen.

Soprum
Tänk på att försluta bruna kompostpåsarna ordentligt annars kommer flugorna och surrar. Sortera noga i våra tunnor. Kartonger måste skäras i mindre bitar innan man lägger dessa i rätt tunna.

Viktiga dokument

Bostadsrättsförsäkring.pdf

Skador-lathund.pdf

Information-om-ditt-boende.pdf

Underhållsansvar.pdf

Systematiskt-brandskyddsarbete.pdf