Brf Ludvig 1

Information till boende

Kvartershistoria 

Östermalm

Föreningens-omgivning

Stadgar-reviderade-2012

Medlemsblad

Bopärm

Nyinflyttad?
Bredband/telefoni/tv
Brf Ludvig 1 har avtal med Tele2 som innebär att vi har tillgång till både datakommunikation, kommunikation för fast telefoni och tv i form för att kunna se program i hd-format. Ett antal kanaler i ett basutbud ingår. Vill Du ha tillgång till fler kanaler kontakta Tele2 kundtjänst. Avgiften för datakommunikation och baspaket gällande tv betalas av föreningen och ingår i månadsavgiften. Om du har en ny tv räcker det oftast med ett kommunikationskort som sätts in i tv-apparaten för att kommunikationen ska fungera.

Har du tv av äldre format kan en digitalbox med fjärrkontroll behövas.

Kontakta Tele2 för hjälp och information, tel 90 222. Uppge Brf Ludvig 1 vid kontakt. Tele2 vet vilken utrustning som krävs.

El-bolag
Brf Ludvig 1 har avtal med Mälarenergi för leverans av el och vatten. Elleverans till enskilda lägenheter sker genom Mälarenergi eller det bolag den enskilde bostadsrättsinnehavaren själv väljer.

Nyckelservice
Om du behöver fler nycklar så ska dessa beställas av Gunnel Hedlund, info@ludvig1.se.
Ytterligare nycklar hämtas efter beställning hos Lundkvist Lås, Sturegatan 24.

Rabatter vitvaror
Brf Ludvig 1 har träffat en överenskommelse med Elon på Hälla om att erhålla rabatt på vitvaror mm. Om ni uppger namn, Brf Ludvig 1 samt lägenhetsnummer kommer ni att få rabatter enligt följande:

15 % rabatt på ordinarie pris gällande Miele, Bosch, Siemens och Husqvarna
10 % på småel och dammsugare
15 % på dammsugarpåsar och ljuskällor

Nya Rörbolaget
Våra medlemmar får rabatt när man handlar VVS-varor och/eller vill anlita hantverkare.
Genom att ange Brf Ludvig 1 samt sitt lägenhetsnummer får man rabatt på arbets- och materialkostnader om något behöver bytas ut. Pris på produkter som duschväggar, wc-stolar mm lämnas separat med fördelaktig rabatt. 

Öbergs färg
Som medlem i Brf Ludvig 1 får du 15% rabatt när du köper färg mm. Öbergs färg kan även förmedla målare om du vill ha hjälp med ommålning i lägenheten.

Köksfläkten
Om ni vill byta ut filter i köksfläkten så finns det att köpa hos Elektro Aros-gruppen, Kuggstångsgatan 1, Erikslund, 021-10 24 45. Man kan även göra rent denna i diskmaskinen.

Soprum
Tänk på att försluta bruna kompostpåsarna ordentligt annars kommer flugorna och surrar. Sortera noga i våra tunnor. Kartonger måste skäras i mindre bitar innan man lägger dessa i rätt tunna.

Viktiga dokument

Bostadsrättsförsäkring

Skador-lathund

Information-om-ditt-boende

Underhållsansvar

Systematiskt-brandskyddsarbete

Parkeringspolicy

Swoosh